Aktiviteter & kurser

Frivilligcenter Halsnæs arrangerer mange forskellige aktiviteter, kurser, møder og sociale arrangementer, både for offentligheden, frivillige og medlemmer. Herunder kan du se Frivilligcenter Halsnæs egne arrangementer og aktiviteter.

I samarbejde med Nordsjællands øvrige frivilligcentre tilbyder vi gratis kurser. Er der en kursus afgift på et kursus, du ønsker at tilmelde dig, kan du som borger i Halsnæs få afgiften refunderet på Frivillig Halsnæs kontor. Her er et direkte link til fælles kurser for frivillige i Nordsjælland: Fælles kurser for frivillige i Nordsjælland (nemtilmeld.dk)

Har du har brug for at danne dig et overblik over foreningernes egne aktiviteter og øvrige events i Halsnæs kan du benytte dig af kulturportalen Oplev Halsnæs. På Oplev Halsnæs kan du også selv oprette dit/jeres arrangement i deres kalender, og samtidig sikre, at I som forening ikke planlægger et større arrangement samme dag som øvrige foreninger. Her finder du Oplev Halsnæs

Vores aktiviteter

No event found!
Load More

Kurser

Frivilligcenter Halsnæs (FCH) udbyder jævnligt gratis kurser, dem kan du holde øje med her på siden og under aktivitetskalenderen. Vi har ligeledes indgået et samarbejde med Nordsjællands øvrige frivilligcentre, hvor vi sammen tilbyder vi gratis kurser. Er der en kursus afgift på et kursus, du ønsker at tilmelde dig, kan du som borger i Halsnæs få afgiften refunderet på Frivillig Halsnæs’ kontor. Her er et direkte link til fælles kurser for frivillige i Nordsjælland: Fælles kurser for frivillige i Nordsjælland (nemtilmeld.dk)

Aktivitetskatalog

Frivilligcenterets øvrige tilbud

Frivilligcenteret har mange forskellige tilbud, der er dels forskellige projekter, forskellige slags grupper samt sparring og rådgivning på forskellige områder.  Nogle af tilbuddene er til medlemsforeningerne og deres medlemmer – andre er for alle borgere i Halsnæs. 
Herunder finder du forskellige tilbud. Hvis du ikke finder det du har brug for, kan du prøve at henvende dig til os, vi kan måske finde det til dig og ellers er vi altid lydhøre for nye forslag.  

 

Den runde firkant – ældre og ensomhed
Fri af Vold
Gratis Økonomisk Vejledning
Grupper tilknyttet frivilligcenteret
Halsnæs Hjælpenetværk
Individuelle samtaleforløb
Livshistorie-fortællinger
Opstart af ny forening
Opstart af selvhjælpsgruppe
Projektudvikling
Selvhjælps- og netværksgrupper
Spisevenner