Individuelle samtaleforløb

I disse coronatider vil vi gerne tilbyde vores samtaletilbud som et online-tilbud, som kan gennemføres som videosamtale over Skype, Messenger eller Facetime. Du kan læse mere om indholdet i samtaletilbuddet nedenfor.

Skriv en mail til lonejohansen01@gmail.com eller Sorentorrense@gmail.com om dit ønske om et samtaletilbud og angiv telefonnummer, så kontakter vi dig.
Står du ved en skillevej eller befinder du i en situation, som du har svært ved at tale med familien eller vennerne om? Har du brug for andre perspektiver og ønsker du evt. at sætte gang i en ny udvikling?

Så er en eller flere individuelle samtaler måske noget for dig. Sammen med de erfarne samtalepartnere kan du reflektere over dit liv, og det kan være en hjælp til at få afklaret, hvilke problemstillinger, dilemmaer og udfordringer du står med. Samtalepartnerne, som er uddannede supervisorer og har mange års erfaring, er neutrale og ikke-dømmende, og sammen kan I komme rundt om problemet og finde ud af, hvad du kan gøre for at komme videre eller finde en løsning.

Tilbuddet gælder for borgere i Halsnæs kommune. Samtaleforløbet er gratis, anonymt og samtalepartnerne har tavshedspligt. Der tilbydes op til fem samtaler. Har du brug for et samtaleforløb, eller er du i tvivl om dit problem egner sig til dette tilbud, så kontakt en af de to frivillige samtalepartnere. Det kan også være at du foretrækker at tale med enten en mand eller en kvinde.

Samtalerne foregår i Frivilligcentrets lokaler på Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk.