Giv hjælp

Du kan gøre en stor forskel

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet – du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk.

Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.

Book en frivilligsamtale med os via formularen her på siden, eller kontakt os på mail eller telefon.

I fanen frivilligjob.dk finder du aktuelle frivillige job – og under inspiration kan du læse om det at være frivillig i forskellige foreninger.

 

Få rådgivning eller hjælp til at finde din plads som frivillig!

Hos Frivilligcenter Halsnæs er vi optaget af mennesker. Vi ønsker at hjælpe mennesker, der gerne vil hjælpe hinanden. I vores optik er det det frivillig socialt arbejde handler om – at tage stilling til, hvordan vi ønsker at hjælpe hinanden i lokalområdet. Der er mange måder at være frivillig på, og det handler om at finde det, man kan og vil.

Vi arbejder for at gøre det lettere at blive frivillig og lettere at finde støtte og rådgivning i de mange foreninger og tilbud i lokalområdet.

 

Bliv frivillig

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet – du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk.

Se eventuelt på Frivilligjob.dk for mere info og inspiration.

 

Lokale foreninger og organinsationer

Der er en bred vifte af frivillige sociale tilbud i vores kommune, som henvender sig til mennesker med forskellige behov og problemstillinger. Stort set alle vil hjertens gerne tage imod din hjælp som frivillig.

Klik her for at se vores oversigt over frivillige sociale tilbud.

Tilbud til dig som frivillig:

IT-support
Møder og arrangementer
Opstart af ny forening
Projektudvikling
Selvhjælps- og netværksgrupper