Karl-e
Nørregade 22E
3300
Frederiksværk
Hjemmeside: cafe-karl-e.dk

Kontakt:

Kontaktperson:
Telefon: 91 55 28 11
Email: kontakt@cafe-karl-e.dk
KE
Alt kan ske hos karl-e - nysgerrige folks mødested & gode ideers fødested. karl-e er en 300 m2 brugerdrevet kulturel 'legeplads', hvor alle kan være med til at skabe begivenheder og aktiviteter.

karl-e er en 300 m2 brugerdrevet kulturel 'legeplads', hvor alle kan være med til at skabe begivenheder og aktiviteter. I uformelle og hyggelige lokaler midt i Frederiksværks gågade er her bl.a. café, kulturinformation, kontormulighed, en lille scene, et åbent køkken og masser af muligheder for at blive inspireret og udfolde sine kreative evner med dimser, dutter, maling og værktøj.

Alle er velkomne til at bruge stedet og søsætte egne aktiviteter uanset alder, køn, baggrund og interesse. Faktisk er det netop formålet - at lade mennesker mødes på tværs, for nye realtioner skaber nyt liv og nye muligheder for alle.

Derfor er der fx også en pitch-væg, hvor man kan slå sin idé op, en feedback-væg hvor kunstneren kan få konstruktiv kritik og en opslagstavle, hvor man kan finde andre, der også gerne vil være med til at stable en særlig event på benene.

SAMSPIL
Foreninger, institutioner og erhvervsliv er oplagte samarbejdspartnere, som vi meget gerne vil samarbejde og inddrage som aktive brugere. Foreningerne får mulighed for at blive (mere) synlige i centrum af Frederiksværk ved fx at bruge karl-e's rammer til begivenheder og arrangementer, der ikke kun henvender sig til eksisterende medlemmer.

Her er også plads til, at foreninger kan mødes og samarbejde på nye måder, ligesom der er forskelligt udstyr, de kan gøre brug af.

KIG FORBI
Du finder karl-e i Nørregade 22E, 3300 Frederiksværk og på Facebook.