Individuelle samtaleforløb
Valseværksstræde 5A
3300
Frederiksværk

Kontakt:

Kontaktperson: Søren Torrense tlf.: 28920306
Lone Johansen tlf.: 21712155
Telefon: 28920306
Email: sorentorrense@gmail.com
Samtaleforløbene henvender sig til borgere i Halsnæs, som har brug for at vende problemer med en erfaren samtalepartner.

Står du ved en skillevej eller befinder du i en situation, som du har svært ved at tale med familien eller vennerne om? Har du brug for andre perspektiver og ønsker du evt. at sætte gang i en ny udvikling?

Så er en eller flere individuelle samtaler måske noget for dig. Sammen med de erfarne samtalepartnere kan du reflektere over dit liv, og det kan være en hjælp til at få afklaret, hvilke problemstillinger, dilemmaer og udfordringer du står med. Samtalepartnerne, som er uddannede supervisorer og har mange års erfaring, er neutrale og ikke-dømmende, og sammen kan I komme rundt om problemet og finde ud af, hvad du kan gøre for at komme videre eller finde en løsning.

Tilbuddet gælder for borgere i Halsnæs kommune. Samtaleforløbet er gratis, anonymt og samtalepartnerne har tavshedspligt. Der tilbydes op til fem samtaler. Har du brug for et samtaleforløb, eller er du i tvivl om dit problem egner sig til dette tilbud, så kontakt en af de to frivillige samtalepartnere. Det kan også være at du foretrækker at tale med enten en mand eller kvinde.

Samtalerne foregår i Frivilligcentrets lokaler på Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk.