Tilmeldingsfrist til kursus: Gør jeres ansøgning skarp og få penge!

På dette grundkursus arbejder vi med at kvalitetssikre jeres pulje-, fonds- og projektansøgninger og gøre dem mere skarpe og målrettede.
Bemærk der er tale om et to dages-kursus. Første kursusgang er 17.5. kl. 16.00-20.00 samt d. 31.5 fra kl. 16.00 til 20.00.
Tilmeldingsfrist Mandag d. 1. maj 2023 kl. 23:00
Sted Frivilligcenter Furesø / Stien, Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum
Tilmeld dig her: https://faelleskursernordsjaeland.nemtilmeld.dk/13/

Det koster både tid og ressourcer at fundraise og som fundraiser kan man også opleve, at papiret – og inspirationen – er blank, når man endelig går i gang med at skrive en ansøgning. Det er skidt, for ofte har man netop brug for hurtigt at komme over stepperne med en pulje- eller fondsansøgning.

På dette lokale grundkursus arbejder vi med at kvalitetssikre jeres pulje-, fonds- og projektansøgninger og gøre dem mere skarpe og målrettede.

Kurset, der er tilrettelagt som et skriveværksted, præsenterer viden om effektiv kommunikation med fx fonde og bevillingsmyndigheder. I får træning i de grundlæggende skriveteknikker, og udarbejder korte og præcise beskrivelser af jeres egne aktiviteter eller projekter, som herefter kan danne grundlag for præcise og målrettede ansøgninger til puljer, fonde og bevillingsgivere.