Kursusafholdelse: Gør jeres ansøgning skarp og få penge!

På dette grundkursus arbejder vi med at kvalitetssikre jeres pulje-, fonds- og projektansøgninger og gøre dem mere skarpe og målrettede.
Bemærk der er tale om et to dages-kursus. Første kursusgang er 17.5. kl. 16.00-20.00 samt d. 31.5 fra kl. 16.00 til 20.00.
Tilmeldingsfrist Mandag d. 1. maj 2023 kl. 23:00
Sted Frivilligcenter Furesø / Stien, Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum

Det koster både tid og ressourcer at fundraise og som fundraiser kan man også opleve, at papiret – og inspirationen – er blank, når man endelig går i gang med at skrive en ansøgning. Det er skidt, for ofte har man netop brug for hurtigt at komme over stepperne med en pulje- eller fondsansøgning.

På dette lokale grundkursus arbejder vi med at kvalitetssikre jeres pulje-, fonds- og projektansøgninger og gøre dem mere skarpe og målrettede.

Kurset, der er tilrettelagt som et skriveværksted, præsenterer viden om effektiv kommunikation med fx fonde og bevillingsmyndigheder. I får træning i de grundlæggende skriveteknikker, og udarbejder korte og præcise beskrivelser af jeres egne aktiviteter eller projekter, som herefter kan danne grundlag for præcise og målrettede ansøgninger til puljer, fonde og bevillingsgivere.

Date

maj 17 2023
Expired!

Time

16:00 - 20:00

Sted

Frivilligcenter Furesø / Stien Paltholmterrasserne 1 3520 Farum

Arrangør

Frivilligcentre Nordsjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *