Gratis Økonomisk Vejledning
Foreningens email:
Hjemmeside:

Kontakt:

Kontaktperson: Anne-Lise Hansen
Telefon: 53 70 38 89
Email: foer@frivilligcenter-halsnaes.dk
Frivillige der hjælper med økonomisk vejledning.

Den Gratis Økonomiske Vejledning er et gratis, uvildigt og fortroligt tilbud til alle borgere i Halsnæs Kommune om kvalificeret hjælp til stort set alle økonomiske problemstillinger. I den økonomiske vejledning er tilknyttet kompetente frivillige, som alle har erfaring med at håndtere økonomiske problemstillinger.

Ved første møde er det vigtigt, at du medbringer dit NemID og relevante papirer (fx skat, løn, pension, bank, gæld, fogedskrivelser, rykkere, retslige papirer), så vi hurtigt kan komme i gang. Sammen tilrettelægger vi det videre forløb.

Kontakt og åbningstider

Vejledningen foregår som udgangspunkt i frivilligcenterets lokaler på Skjoldborg, men du har også mulighed for at booke en tid på eksempelvis biblioteket eller i et medborgerhus. Book en tid hos frivillig koordinator for vejledningen:

Anne-Lise Hansen: foer@frivilligcenter-halsnaes.dk, tlf.:5370 3889 

Vejledningen foregår i frivilligcenterets lokaler på Skjoldborg, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk. Du har også mulighed for at mødes med vejlederne på eksempelvis bibliotekerne eller medborgerhuse.

Vi søger løbende nye frivillige vejledere, så hvis du har lyst til at være en del af den Gratis Økonomiske Vejledning, hører vi meget gerne fra dig.