Laila Marie Svendsen

Træffetid: Mandag, tirsdag og torsdag 10-15

Laila er leder af Frivilligcenter Halsnæs.

I frivilligcentret udvikler Laila i samarbejde med bestyrelsen centrets strategi og varetager den daglige administration og drift sammen med resten af sekretariatet. Derudover understøtter hun frivillige netværk og selvhjælpsgrupper, hjælper nye initiativer i gang samt yder rådgivning og sparring til frivillige grupper og foreninger i Halsnæs. Endelig står hun for samarbejdet med Halsnæs Kommune samt Bolig- og Socialstyrelsen, lokale virksomheder, fonde m.fl. og meget mere.

Laila er uddannet IT-udvikler med en del år i Danske Banks datacenter. Hun er også uddannet audiologopæd fra Københavns Universitet (tale-, læse- og hørepædagog) og har været privat dagplejer, sprogpædagog, pædagogmedhjælper, samt været ansat som foreningskonsulent på frivilligcenteret i Lyngby.

I sin fritid er Laila bestyrelsesmedlem i amatørteatret Støbeskeen – samt kasserer, billetsælger og sufflør. Laila er en udpræget sprognørd, der, som hun selv siger, ”læser korrektur på alt og alle” – når hun ikke passer børnebørnene på Bornholm og i Michigan, går i biografen eller til rockkoncert.