Køkkenet er et lille køkken og er beregnet til lettere anretninger og kan ikke bookes. Ønsker man at bruge et køkken til større arrangementer, kan man bruge køkkenet i stueetagen, som er et industriel køkken.
Køkkenet ryddes op og rengøres efter brug – her er nogle huskeregler:
- Fjern egne mad-/drikkevarer fra køleskabet
- Tøm opvaskemaskinen, hvis tingene i den er rene – også selvom det ikke er dine ting i den.
Start opvaskemaskinen – når den er fuld. Og resten vaskes op i hånden – intet opvask efterlades på bordet
- Sorter dit affald korrekt og gå ud med det – alle slags
- Sæt derefter nye poser i pedalspandene i køkkenet. Grøn bio-pose til madaffald – plastposer til de øvrige tre slags affald
- Skyl termokander af og sæt dem på plads i skabet
- Tør køkkenbordene af, husk både krummer, kaffegrums og kaffepletter. Se om du har tabt/spildt noget på gulvet og fjern det
Tak for at holde vores hus rent og pænt.