Køkken - 1. sal
køkken-1sal
Størrelse: 10 m2
Udstyr: Ovn, komfur, el-keder, kaffemaskine, mikroovn, køleskab, fryser, diverse service skåle, gryder og pander.
Services: Mulighed for at få en opbevaringskurv til foreningens/gruppens te/kaffe m.m.,

Køkkenet er et lille køkken og er beregnet til lettere anretninger og kan ikke bookes. Ønsker man at bruge et køkken til større arrangementer, kan man bruge køkkenet i stueetagen, som er et industriel køkken.

Køkkenet ryddes op og rengøres efter brug – her er nogle huskeregler:

  • Fjern egne mad-/drikkevarer fra køleskabet
  • Tøm opvaskemaskinen, hvis tingene i den er rene – også selvom det ikke er dine ting i den.
    Start opvaskemaskinen – når den er fuld. Og resten vaskes op i hånden – intet opvask efterlades på bordet
  • Sorter dit affald korrekt og gå ud med det – alle slags
  • Sæt derefter nye poser i pedalspandene i køkkenet. Grøn bio-pose til madaffald – plastposer til de øvrige tre slags affald
  • Skyl termokander af og sæt dem på plads i skabet
  • Tør køkkenbordene af, husk både krummer, kaffegrums og kaffepletter. Se om du har tabt/spildt noget på gulvet og fjern det

Tak for at holde vores hus rent og pænt.

Book lokalet herunder - (husk at vælge det rette lokalet)