Køkken
køkken
Antal personer(max): 8
Udstyr: Industriopvaskemaskine, ovn, komfur, elkedel, rørmaskine m.m.
Services: Diverse service, bestik, skåle, gryder, pander og fade m.m.

Køkkenet i stueetagen er et industrikøkken, og er derfor pålagt at være registreret under Fødevarestyrelsen. Dette indebærer, at der er helt specifikke regler for, hvordan man gebærder sig derude i forhold til behandlingen af madvarer og hygiejne. Derfor er det obligatorisk, at alle brugere af køkkenet i stueetagen husker at:

• Gennemlæse og efterleve ”Egenkontrolprogrammet,” der altid vil være at finde på den blå opslagstavle i køkkenet, samt i den grønne mappe, som står i caféen. Egenkontrolprogrammet kan løbende ændres, derfor er det alles ansvar, at tjekke for eventuelle ændringer i programmet.

• Anvisninger i køkkenet overholdes

• Skrive sig på sedlen, der hænger på den blå opslagstavle i køkkenet, når man bruger køkkenet. På denne seddel dokumenterer man bl.a., at man har læst og udført egenkontrolprogrammet. På den måde, har vi alle overblik over brugere af køkkenet. Det er de sidste brugere af køkkenet, der er ansvarlige for, at det er i den stand, der er påkrævet, og som vil komme til at hæfte for evt. bøder fra Fødevarestyrelsen.

Det er derfor vigtigt at frivilligcenteret bliver kontaktet, hvis der er mangler, noget der er beskidt eller andet, når man tager køkkenet i brug, så vi kan få rettet op på eventuelle mangler. Se evt. Fødevarestyrelsens hjemmeside:

http://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/ Sider/Uddannelse-i-f%C3%B8devarehygiejne.aspx

Book lokalet herunder - (husk at vælge det rette lokalet)