Mailikon32  facebook

Kom Videre Mand

Frivilligcenter Halsnæs har valgt at sætte forskellige initiativer i søen, der sætter manden i fokus. Tiltag hvor mænd hjælper mænd. I en mandegruppe hjælper mænd hinanden, som har et ønske om at blive bedre til at tackle udfordringerne i deres liv. 
'Kom Videre Mand' er et sådant gratis tilbud til mænd, der gerne vil have styr på deres udfordringer gennem en snak 'mand-til-mand' - uden psykologer eller lignende. Her kan man som mand få luft for det som presser sig på, og som man måske ikke helt ved, hvordan man skal forholde sig til eller reagere på. I gruppen kan man blive inspireret af andre mænd og få vækket nogle, der styrker evnen til at tackle svære livssituationer.
Man mødes op til otte mænd én gang om ugen i otte uger - hver gang med et nyt tema. Grundet Covid-19 har vi for nu tilpasset strukturen efter alle de gældende retningslinjer, og vi starter derfor op med at tilbyde kontakt over mail og ved gåture.
 
Mere information om mandegruppen 'Kom Videre Mand' kan fås på Frivilligcenter Halsnæs tlf.: 3133 3889. Frivilligcenter Halsnæs kan også sætte dig i forbindelse med en af de mandlige frivillige.
 
 
 

Adresse

  • Valseværksstræde 5A
  • 3300 Frederiksværk

Kontakt

  • Kontakt person: Ulla Hylleberg
  • Telefon nr: 3133 3889
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.