Mailikon32  facebook

Gratis Økonomisk Vejledning

Den Gratis Økonomiske Vejledning er et uvildigt og fortroligt tilbud til alle borgere i Halsnæs Kommune om kvalificeret hjælp til stort set alle økonomiske problemstillinger. I den økonomiske vejledning er tilknyttet kompetente frivillige, som alle har erfaring med at håndtere økonomiske problemstillinger.

Ved første møde er det vigtigt, at du medbringer dit NemID og relevante papirer (fx skat, løn, pension, bank, gæld, fogedskrivelser, rykkere, retslige papirer), så vi hurtigt kan komme i gang. Sammen tilrettelægger vi det videre forløb.

Åbningstider
Vejledningen har åben tirsdag kl. 13-15, onsdag kl. 16-18 og torsdag kl. 11-13 og foregår i frivilligcenterets lokaler på Skjoldborg, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk. Du har også mulighed for at mødes med rådgiverne på eksempelvis bibliotekerne eller medborgerhuse.

Kontakt
Kontakt Anne-Lise, hvis du som borger ønsker at booke en tid til Gratis Økonomisk Vejledning.

Er du samarbejdspartner og ønsker at drøfte udvikling og formidling, så traf til Anne-Lise på foer@frivilligcenter-halsnaes.dk eller på tlf. 5370 3889 

Vi søger løbende nye frivillige vejledere, så hvis du har lyst til at være en del af den Gratis Økonomiske Vejledning, hører vi meget gerne fra dig.


Vejledningen er finansieret af TRYG Fonden

tryg fonden logo