Mailikon32  facebook

Frivillig økonomisk rådgivning

Den Frivillige Økonomiske Rådgivning er et gratis, uvildigt og fortroligt tilbud til alle borgere i Halsnæs Kommune om kvalificeret hjælp til stort set alle økonomiske problemstillinger. I den økonomiske rådgivning er tilknyttet kompetente frivillige, som alle har erfaring med at håndtere økonomiske problemstillinger.

Ved første møde er det vigtigt, at du medbringer dit NemID og relevante papirer (fx skat, løn, pension, bank, gæld, fogedskrivelser, rykkere, retslige papirer), så vi hurtigt kan komme i gang. Sammen tilrettelægger vi det videre forløb.

Kontakt og åbningstider

Du kan ringe eller skrive til Annelie Pedersen på tlf.: 5370 3889 eller mail: foer@frivilligcenter-halsnaes.dk, hvis du ønsker at bestille en tid hos den økonomiske rådgivning.

Rådgivningen har åben tirsdag kl. 13-15, onsdag kl. 16-18 og torsdag kl. 11-13 og foregår i frivilligcenterets lokaler på Skjoldborg, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk. Du har også mulighed for at mødes med rådgiverne på eksempelvis bibliotekerne eller medborgerhuse.

Vi søger løbende nye frivillige rådgivere, så hvis du har lyst til at være en del af den Frivillige Økonomiske Rådgivning, hører vi meget gerne fra dig.


Rådgivningen er finansieret af TRYG Fonden

tryg fonden logo