Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes

Læsehjælp og sommerfest: To gode initiativer fra Børn og Unge i Halsnæs

Læsehjælp
 
Læsehjælp og sommerfest: To gode initiativer fra Børn og Unge i Halsnæs
 
Læsehjælpen holder til i Portnerboligen på Frivilligcenter Halsnæs, og det er Laila Rømer Svendsen, universitetsuddannet tale-, læse- og hørepædagog, der til daglig varetager undervisningen.
 

Ring til Frivilligcenteret mandag, tirsdag eller torsdag kl. 10-15 og book en tid til en forsamtale. Telefon 31 33 38 89. Eller skriv en mail til Laila.

Et forløb starter altid med en samtale, hvor både barnet og en forælder (eller anden omsorgsperson) er til stede. I taler om, hvad barnets problem er, og hvad der har været forsøgt indtil nu. Derefter aftaler I det videre forløb og booker en fast ugentlig tid til barnet. Til selve undervisningen kommer barnet uden forældre, og får ene-undervisning i 45 minutter. Barnet medbringer selv relevante skole- bøger og gerne en frilæsningsbog med passende sværhedsgrad. Forløbet afsluttes med en snak med forældrene, hvor I sammen evaluerer forløbet.

Sommerfest, torsdag d. 20 august kl. 18 i Frivilligcenter Halsnæs
Foreningen Børn og Unge i Halsnæs inviterer til en hyggeklig aften fyldt med sjov og ballade og musik. Se hvad der er på plakaten her