Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes

Frivillig Fredag 2020 er aflyst

Frivillig Fredag d. 25/9-2020 er aflyst!

Da forsamlingsforbuddet er sænket til 50 personer for at forebygge en øget spredning af smitte med coronavirus/covid-19 har vi i Frivilligcenter Halsnæs måtte tage den svære beslutning at aflyse årets Frivillig Fredag d. 25.09.20 i Skjoldborgparken.

Traditionen og formålet med Frivillig Fredag er en folkefest og en fejring af frivillige i Halsnæs, men da forsamlingsforbuddet er på 50, hvori ansatte, sekretariatet, de indstillede til prisen ”Årets Frivillig” indgår, er der ganske få pladser tilbage. Det er en ærgerlig situation vi står i, men vores arbejde består i høj grad af at passe på hinanden, og dette ansvar tager vi alvorligt. Vi ønsker stadig at fejre de indstillede med alle i Halsnæs. Vi har derfor valgt at live-streame prisoverrækkelsen, kun for de indstillede, som man vil kunne følge på Facebook. Datoen for dette meldes snarest ud på facebook og vores hjemmeside 

Frivilligcenter Halsnæs er stadig åbent. Vi følger situationen nøje og tager de forholdsregler, der bliver anbefalet fra myndighedernes side.