Mailikon32  facebook

Livshistoriefortællinger - to netværksgrupper søger deltagere

livscirkel livshistoriefortæller
Livshistoriefortællinger

Vil du være med i en gruppe, hvor din livshistorie kan hjælpe dig selv og andre? Frivilligcenter Halsnæs søger deltagere til et spændende og skelsættende projekt, hvor netop din historie kan give mening for andre at høre. Første gruppe i år er startet op i november 2021, og den efterfølgende gruppe starter op i januar 2022.

Frivilligcenter Halsnæs starter Livsfortællingsgrupper op, hvor vi hver især får mulighed for at forbinde fortid, nutid og fremtid. Det kan hjælpe dig til at få fornemmelsen af at være den samme over tid, og bidrage til oplevelsen af sammenhæng og mening med de udfordringer, brud og bump på vejen, som livet har ført med sig.

Igennem et forløb på 12 uger får vi mulighederne for at sætte os selv fri for fortællinger, der begrænser os, og dermed give os mulighed for at finde ny mening og komme videre i vores liv. Ved at lytte til hinandens livshistorier giver det os perspektiv på vores egen historie. Samtidig giver vi andre mennesker mulighed for at forstå hvem vi er, og hvad der ligger bag vores handlinger. Gruppen guides af to uddannede frivillige tovholdere, som deltager på lige fod med alle andre. Det er et anonymt og gratis forløb, som ikke registreres. Er du interesseret i at deltage eller høre nærmere, så kontakt os gerne på mail eller telefon. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie!

KONTAKT
Lavra Lumholt Projektkoordinator
Tlf.: 3134 3889
lavra@frivilligcenter-halsnaes.dk