Den Gyldne Cirkel
Sonnerupvej 25
3300
Frederiksværk
Hjemmeside: https://www.dengyldnecirkel.dk/da/

Kontakt:

Kontaktperson: Suzanne Nielsen, onsdag og fredag kl. 13-15
Telefon: 47 77 24 24
Email: info@dengyldnecirkel.dk
Den Gyldne Cirkel er et kursuscenter for mennesker, der ønsker at styrke kontakten til hjertet og leve mere ud fra sjælens tone.

Den Gyldne Cirkel er et kursuscenter for mennesker, der ønsker at styrke kontakten til hjertet og leve mere ud fra sjælens tone.

Foreningen blev skabt på initiativ af Asger Lorentsen og Yvonne Wassini i februar 1994. Formålet er dels at hjælpe mennesker gennem de udviklingsprocesser, der til tider kan gøre livet svært. Samt at inspirere mennesker til at gøre en forskel for menneskeheden og Jorden.

Rammen om vores kursuscenter er Birkemosegård, der ligger i hjertet af det smukke Arrenæs ved Frederiksværk midt i den kommende nationalpark ”Kongernes Nordsjælland”. Med udsigt over Arresø åbner et ophold på centeret op for nærværende og livgivende naturoplevelser i det healende Halsnæs.

Den Gyldne Cirkel ser sig som en del af en jordomsluttende verdenstjenergruppe, der er åben for de nye indstrømninger fra Universets Hjerte.

Siden sin start har DGC afholdt kurser mange steder i Norden, uddannet flere hundrede verdenstjenere, opbygget et uddannelsessystem, skabt et uddannelsescenter og inspireret mange grupper til at skabe lystjenester for Jorden

Hver onsdag kl. 17.00 mediterer vi i salen på Birkemosegård.
Du er velkommen til at komme at deltage, eller koble dig på hjemmefra.