Mailikon32  facebook

Kulturkraft 2017

Kulturkraft 2017Den 7.-9. oktober ved frivilligcentret i Skjoldborgparken, Frederiksværk

Frivillige hænder søges!

Har du lyst til at hjælpe med at lave en fantastisk kulturfestival for børn og unge i et cirkustelt i Skjoldborgparken? Så mangler vi nogle søde, hjælpsomme frivillige til at være med til at lege med børnene og hjælpe i de kreative værksteder. Man skal ikke kunne noget særligt andet end at have et smil på læben og have lyst til at bruge sin fantasi lidt.

Vi leder både efter hjælpere til weekenden den 7.-8- oktober, hvor cirkusteltet er åbent for alle og til den 9. oktober, hvor 100 børn i 0.-2- klasse fra Halsnæs Skoler kommer og skal tegne eller forme deres drømme som et kunstværk. Det er rart, at der er en voksen i nærheden, hvis farverne driller, eller man skal vide, hvor toilettet er.

I løbet af weekenden er der masser af plads til indslag, så hvis du har lyst til at byde ind med en kreativ workshop, kan spille musik, jonglere eller andet, der vil passe ind i cirkusteltet Drømmeland, så kontakt os endelig! Måske kan du nogle gode lege fra din barndom, som du har lyst til at sætte børnene i gang med på Skjoldborgs plæner? Du binder dig ikke for en hel dag, men kan bare hjælpe i det tidsrum, der passer dig.

Kulturkraft afholdes i Skjoldborgparken den 7. oktober kl. 10-24 og den 8. oktober kl. 10-16. Den 9. oktober er teltet åbent for et skolearrangement kl. 9-15.


Ring til Kulturkonsulent Katharina V. L. Nielsen på 30694823 eller skriv på kavan@halsnaes.dk hvis du har spørgsmål eller vil melde dig til at hjælpe J

Nedenfor kan du læse en beskrivelse af festivalen:

Velkommen til Drømmeland – Dine drømmes manege
Mine Damer og Herrer, Piger og Drenge

Velkommen til Kulturkraft 2017 hvor I skal med en tur i Drømmeland. Kom og leg med, når vi slår dørene op til et finurligt univers i et stort cirkustelt i Skjoldborgparken. I to dage skaber vi sammen med jer et drømmeland fyldt med musik, kunst, kreativitet og mystik.

Her kan selv små hjerter drømme store drømme og lade dem komme til live. Kom og kreer dine inderste drømme i vores værksted – skab en drømmefanger, byg dit drømmehus, bag en drømmekage af papir og pap – kun fantasien sætter grænser. Har du stjernedrømme, kan du deltage i vores store drømmeshow, hvor talenter i alle størrelser inviteres til at stråle på scenen og modtage publikums klapsalver. Eller drømmer du søde kagedrømme? Så stil op i vores kagekonkurrence og vind en drømmepræmie. Ved sengetid er der pyjamasfest, og cirkusteltet forvandles med skygger, godnatsange og fortællinger til et spændende univers af drømme og fantasi.

Hele weekenden kan du møde Drømmelands skæve personligheder, cirkusartister og musikere og lade vores drømmetelt være stedet, hvor du kan udleve dine drømme.

Kulturkraft 2017 er en gratis kulturfestival for børn, unge og deres voksne, og vi glæder os til at se jer alle!

Nyhedsarkiv

Lokalebooking

lokaler2

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.