Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes

Opdaterede Corona-retningslinjer

Skjoldborgparken.jpg

Opdaterede Corona-retningslinjer

Vi er meget opmærksomme på, at en del af vores frivillige og brugere i Frivilligcenteret tilhører den særligt sårbare gruppe. Derfor har retningslinjer for forebyggelse af Corona-smitte stor bevågenhed i Frivilligcenter Halsnæs. Alle lokaler er således udstyret med rengøringsmidler og håndsprit og har skilte, der forklarer procedurer for rengøring.

Sekretariat er ferielukket fra d. 4. juli til d. 9. august. 

Medlemmer og medlemsforeningermen har mulighed for at benytte Frivilligcentrets lokaler i ferieperioden - og her naturligvis overholde alle gældende retningslinjer.

Vejledninger til medlemmer:
Booking af lokaler
Nødvendige forholdsregler
Detaljeret rengøringsplan

Løber I tør for corona-rengøringsmidler, værnemidler eller håndsprit, ring eller send en SMS til Kirsten Ølshøj på tlf. 3153 1830.

Opstår der andre helt akutte problemer, skal I kontakte Lea Schønberg på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller tlf. 6133 2407.

Retningslinjer og tiltag vil løbende blive opdateret, og efter sommerferien forbereder vi os grundigt på de kommende arrangementer i efteråret 2020, hvor deltagerantallet bl.a. er begrænset, så det er muligt at holde afstand i de lokaler, vi benytter.

Vi glæder os til at se jer igen i uge 33, mandag, d. 10. august.

Rigtig god sommer til jer alle!