Mailikon32  facebook

Opdaterede Corona-retningslinjer

Skjoldborgparken.jpg

Corona-retningslinjer Februar 2021

Vi er meget opmærksomme på, at en del af vores frivillige og brugere i Frivilligcenteret tilhører den særligt sårbare gruppe. Derfor har retningslinjer for forebyggelse af Corona-smitte stor bevågenhed i Frivilligcenter Halsnæs. Alle lokaler er således udstyret med rengøringsmidler og håndsprit, og har skilte, der forklarer procedurer for rengøring.

Vi opfordrer til at alle bærer mundbind, når de færdes i huset - indtil man sidder på sin stol til arrangementet/mødet, så må man gerne tage det af. Skulle man have glemt sit mundbind, kan man henvende sig til personalet i åbningstiden, og få udleveret et.

Selvfølgelig skal man også holde afstand, undgå fysisk kontakt og blive hjemme, hvis man mærker symptomer - og altid overholde alle gældende retningslinjer.

Vejledninger til medlemmer:
Booking af lokaler
Nødvendige forholdsregler
Detaljeret rengøringsplan

Løber I tør for corona-rengøringsmidler, værnemidler eller håndsprit, ring eller send en SMS til Kirsten Ølshøj på tlf. 3153 1830.

Opstår der andre helt akutte problemer, skal I kontakte Lea Schønberg på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller tlf. 6133 2407.

Retningslinjer og tiltag vil løbende blive opdateret.