Mailikon32  facebook

Bestyrelsen

Søren T. Hansen
Søren T. Hansen
Formand
E-mail: sorentorrense@gmail.com
Tlf.: 28 92 03 06

Søren har base i Hundested og er bl.a. uddannet pædagog og supervisor. Gennem mere end 30 år har han arbejdet med det sociale område i kommunalt regi, bl.a. som familieplejekonsulent og tilsynsførende i plejefamilier, på opholdssteder samt misbrugs- og plejecentre. Søren har også arbejdet med livshistoriebøger, og udover at brænde for det sociale område, så er han også aktiv musiker.

Søren er aktiv i lokale frivillige foreninger m.m. Han har været formand for Frivilligcentrets bestyrelsen siden 2016 og er også formand i Broen Halsnæs. I frivilligcentret tilbyder Søren endvidere individuelle samtaleforløb og medvirker i netværket for plejefamilier.


Lone Johansen
Lone Johansen
Næstformand
E-mail: lonejohansen01@gmail.com
Tlf: 21 71 21 55

Lone er uddannet sygeplejerske og cand.scient.soc. Hun har 30 års erfaring indenfor sygehuspsykiatri som medarbejder, leder og udviklingskonsulent med projektansvar. Siden 2014 har hun haft eget firma 2014, hvor hun arbejder med supervision, faglig sparring og undervisning indenfor tænkningen Åben Dialog.

I Frivilligcenter Halsnæs er Lone med til at igangsætte selvhjælpsgrupper og har individuelle samtaleforløb. Lone elsker musik og har igennem 30 år været fast inventar på Tønder Festival.

Peder Møller
Peder Møller
Bestyrelsesmedlem
E-mail: pmoller5@hotmail.com
Tlf.: 21 78 88 09

Peder har arbejdet mange år som leder i den internationale shippingbranche. Han har boet i udlandet i en menneskealder og deler gerne sine erfaringer med andre sprog og kulturer.

Peder er en flittig lokal fundraiser, faktisk bruger han en stor del af sin tid som frivillig. For som han siger: "Det er skideskægt at være frivillig."


Trine Pallesen
Trine Pallesen
Kasserer
E-mail: trine-jan@mail.dk

Trine Pallesen er frivilligcentrets kasserer. Trine er en erfaren kasserer og bogholder med eget firma, og sidder blandt andet i bestyrelsen i foreningen "Halsnæs Filosoferer...".

Niels Andersen
Niels Andersen
Bestyrelsesmedlem
E-mail: niels.andersen@me.com

Niels har engageret sig i frivilligt arbejde siden 2004, hvor han startede i Røde Kors Ringkøbing som bestyrelsesmedlem, indsamlingsleder og senere næstformand mm. Niels har også været næstformand og indsamlingsleder i Røde Kors Halsnæs. I øjeblikket er han aktiv i Halsnæs filosoferer, som arrangerer kurser, foredrag og film om filosofi. Niels blev pensioneret fra sit job som gymnasielærer i engelsk og idræt i 2014, og bor i Frederiksværk med sin kone.

Else Johansen
Else Johansen
Suppleant i bestyrelsen
E-mail: e.johansen@youmail.dk

Else bor i Hundested, er pensionist og har arbejdet i IT branchen og i plejesektoren. Else har været frivillig siden 2008 i Røde Kors i bestyrelsesarbejdet og som aktivitetsleder for Familienetværk, Julehjælp, Vågetjenesten og Pårørendestøtte. På Demensområdet samarbejder Else med Frivilligcenteret. I 2017 startede Else som turleder i DVL Nordsjælland og senere i bestyrelsesarbejdet.

Birgit Danekilde
Birgit Danekilde
Bestyrelsesmedlem
E-mail: birgit@danekilde.dk

Birgit Danekilde har arbejdet med mennesker i størstedelen af sit liv. Hun har været klubleder for ungdomsskolen i Halsnæs Kommune, og har altid engageret sig i de unges liv og trivsel. Birgit er også en del af foreningen "Børn og Unge i Halsnæs" der driver oplevelsesklubben "Get2Gether" for unge i alderen 15-30 år.