Mailikon32  facebook

Bestyrelsen

Søren T. Hansen
Søren T. Hansen
Formand
E-mail: sorentorrense@gmail.com
Tlf.: 28 92 03 06

Søren har base i Hundested og er bl.a. uddannet pædagog og supervisor. Gennem mere end 30 år har han arbejdet med det sociale område i kommunalt regi, bl.a. som familieplejekonsulent og tilsynsførende i plejefamilier, på opholdssteder samt misbrugs- og plejecentre. Søren har også arbejdet med livshistoriebøger, og udover at brænde for det sociale område, så er han også aktiv musiker.

Søren er aktiv i lokale frivillige foreninger m.m. Han har været formand for Frivilligcentrets bestyrelsen siden 2016 og er også formand i Broen Halsnæs. I frivilligcentret tilbyder Søren endvidere individuelle samtaleforløb og medvirker i netværket for plejefamilier.


Lone Johansen
Lone Johansen
Næstformand
E-mail: lonejohansen01@gmail.com
Tlf: 21 71 21 55

Lone er uddannet sygeplejerske og cand.scient.soc. Hun har 30 års erfaring indenfor sygehuspsykiatri som medarbejder, leder og udviklingskonsulent med projektansvar. Siden 2014 har hun haft eget firma 2014, hvor hun arbejder med supervision, faglig sparring og undervisning indenfor tænkningen Åben Dialog.

I Frivilligcenter Halsnæs er Lone med til at igangsætte selvhjælpsgrupper og har individuelle samtaleforløb. Lone elsker musik og har igennem 30 år været fast inventar på Tønder Festival.

Peder Møller
Peder Møller
Kasserer
E-mail: pmoller5@hotmail.com
Tlf.: 21 78 88 09

Peder har arbejdet mange år som leder i den internationale shippingbranche. Han har boet i udlandet i en menneskealder og deler gerne sine erfaringer med andre sprog og kulturer.

Peder er en flittig lokal fundraiser, faktisk bruger han en stor del af sin tid som frivillig. For som han siger: ”Det er skideskægt at være frivillig.”


Per Knudsen
Per Knudsen
Bestyrelsesmedlem
E-mail: nussen1952.63@gmail.com

Per er uddannet murer og har arbejdet som murersvend i 46 år. I dag er han aktiv i en række lokale frivillige foreninger, bl.a. som tovholder i Familienetværket for ordblinde og svagtlæsende børn, som bestyrelsesmedlem i både DH Halsnæs og DHF Frederikssund/Halsnæs lokalafdeling samt som suppleant i Handicaprådet.

Per har siddet i bestyrelsen for Frivilligcenter Halsnæs siden 2017, og man ser ham også til daglig, hvor han bl.a. sørger for mange af de praktiske ting i huset fungerer.


Morten Dam Hansen
Morten Dam Hansen
Bestyrelsesmedlem
E-mail: mdh-2300@hotmail.com
Tlf.: 20 43 63 41

Morten arbejder til daglig på Bo- og rehabiliteringstilbuddet Orion i Hillerød. Han har gennem 14 år kæmpet med PTSD, kronisk hovedpine og en hjerneskade efter et overfald i starten tyverne. De sidste 3 år har Morten været tovholder for en selvhjælpsgruppe for mennesker med PTSD.

En anden af Morten store interesser er børn og unges trivsel. Derfor har han sammen med en gruppe meget engagerede mennesker startet foreningen Børn og Unge i Halsnæs. Morten elsker at tilbringe tid i naturen, gerne i sin havkajak og ikke mindst sammen med min familie.


Ulrik Mainz
Ulrik Mainz
Suppleant
E-mail: ulrikhansen@rocketmail.com
Tlf.: 20 22 67 47

Ulrik er 65 år og efterlønner. Han har været bosiddende i Halsnæs Kommune i ti år og har en fortid i Forsvaret og i entreprenørbranchen. I fritiden er han aktiv fodboldspiller og -træner, og også meget musikinteresseret med bestyrelsesposter i flere musikfællesskaber.

Veterancafé Halsnæs er Ulriks hjertebarn, og der sidder han som formand og kontaktperson.