Mailikon32  facebook

Medlem

Medlemsforeninger/Grupper

Osteoporoseforeningen Afdeling Nordsjælland

Osteoporoseforeningen arbejder for at forebygge brud som følge af knogleskørhed, således at flest mulige bevarer trivsel og førlighed livet igennem.

Paraplyen

Paraplyen er aktive mødesteder med mange forskellige hold- og værkstedsaktiviteter, socialt samvær, kulturelle oplevelser, og en hyggelig café.

Paraplyens Venner

Paraplyens Venner er en støtteforening for aktivitetshuset Paraplyen.

Røde Kors Cykelværksted

RK Cykelværksted er et tilbud til kommunens flygtninge med tilknytning til Integrationsnetværket. Her hjælper vi med at skaffe brugte cykler til både børn og voksne.

Røde Kors Halsnæs

Røde Kors Halsnæs er lokalafdelingen af Røde Kors.

Røde Kors Halsnæs - Familienetværket

Flere og flere familier har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Familienetværket er familier og frivillige, der planlægger sociale aktiviteter sammen.

Samtaleforløb

Samtaleforløbene henvender sig til borgere i Halsnæs, som har brug for at vende problemer med en erfaren samtalepartner.

Scleroseforeningen Halsnæs

Vi er en lille forsamling af personer med sclerose, der snakker sammen om hverdagen og hvordan vi lever med sygdommen.

SIND Halsnæs

SIND arbejder for sindslidende og deres pårørende bl.a. via telefonrådgivning, væresteder, Lille Skole For Voksne, arrangementer, netværksgrupper m.m.

Socialdemokraterne Halsnæs

Socialdemokraterne i Halsnæs.

Sorggruppe – har du mistet din ægtefælle/partner?

Har du mistet en, der stod dig nært, og føler du dig alene med sorgen

Spejdergruppen - Sct. Georgs Gilder - Frederiksværk

Sct. Georgs Gilderne er en bevægelse, der sigter mod personlig udvikling for medlemmerne, og som bl.a. deltager aktivt i forskellige humanitære opgaver både lokalt, nationalt og internationalt.

Spisekammer Halsnæs

Spisekammer Halsnæs er en sammenslutning af fødevareproducenter i Halsnæs kommune som, i kraft af sine vedtægter, forpligtiger sig til at overholde en række regler, som sikrer god dyrevelfærd og fremragende kvalitet.

Støttegruppen for socialpsykiatrien

Støttegruppen til Socialpsykiatri. Socialpsykiatri er et socialt tilbud til sindslidende borgere.

Veterancafé Nordsjælland/Halsnæs

VeteranCafe Halsnæs er det lokale mødested for veteraner (af alle slags) og pårørende. I cafeen kan du få et lokalt netværk af andre veteraner samt støtte til nogle de udfordringer du måtte stå med.

Videnscafé for flygtninge - Frederiksværk Bibliotek

Vil du gi' en hånd 2-3 timer hver eller hver anden uge? Der søges frivillige til Videnscaféen for flygtninge, som bygger på princippet om "hjælp til selvhjælp". Hver torsdag kl. 15.00 - 18.00 på Frederiksværk Bibliotek.

Ældre Sagen

Arbejder for ældre, enlige, svage og udsatte borgere i Halsnæs.

“Som vi er” – gruppe for mennesker med synlige og usynlige handicaps

Vi er en gruppe som hjælper og støtter hinanden. Vi kan lide at grine, hvilket vi gør meget for at glemme hverdagens udfordringer.