Mailikon32  facebook
 • Kommunale sorggrupper for børn og unge i Halsnæs

  Til marts starter der Sorggrupper op for børn og unge som har mistet en tæt relation. Der vil være en børnegruppe (6-11år), som mødes torsdage i lige uger fra 13-15 med opstart d. 25. marts og en ungegruppe (12-17år), som mødes torsdage i ulige uger fra 13-15 med opstart d. 18. marts. Dette selvfølgelig kun, hvis Corona ikke lukker samfundet helt ned igen. Børnene og de unge SKAL være bosat i Halsnæs kommune.

  Hvis du kender nogen, som kunne have gavn af gruppen eller har spørgsmål så kontakt os meget gerne. Vi tager en snak med barnet/den unge, forældre eller anden omsorgsperson omkring tilbuddet således vi ved om tilbuddet passer til jer. Kontakt en af understående sorggruppeledere for mere information:

  Pædagogisk konsulent Sussi Sveistrup
  tlf.: 2323 5162 mail: slyhs@halsnaes.dk
  Sundhedsplejerske Pernille Nielsen
  tlf.: 2018 4637 mail: pewen@halsnaes.dk
  Forebyggelsesrådgiver Jamuna Ramanathan
  tlf.: 5167 5480 mail: jura@halsnaes.dk
  Forebyggelsessocialrådgiver Tina Elleholm Jensen
  tlf.: 2939 7131 mail: tinej@halsnaes.dk

  Fristen for henvisning til forløbet i foråret 2021 er 1. marts og ellers må I meget gerne kontakte os løbende, da vi også har opstart af et forløb i september måned.

  På Vegne af Sorggruppen 

  Læs mere

 • LogoBørnUngeHalsnaes
   
  Børn og Unge i Halsnæs søger frivillige unge til Brætspilscafé
   
  Brætspilscafeen har brug for dig, der måske er i gang med en uddannelse eller blot har overskud og lyst til at være noget for en anden ung.

  Læs mere

 • Skjoldborgparken
   
  PTSD-netværksgruppe i Frivilligcentret
  Frivilligcentrets netværksgruppe for PTSD-ramte har nu plads til nye medlemmer. Gruppen mødes hver anden mandag eftermiddag - og har også gjort det under Corona-nedlukningen, selvfølgelig under betryggende forhold.

  Læs mere

 • KOM VIDERE MAND
  Mange mænd kan have svært ved at dele deres tanker og følelser, når livet gør ondt.
  Kom Videre Mand er et gratis tilbud til mænd, til at skabe et nyt fællesskab – uden psykologer og lignende.
  Vi mødes én gang om ugen i 8 uger, hvor vi vil give værktøjer til at komme videre.
   
  Mere information om mandegruppen KOM VIDERE MAND kan fås hos:
  Frivilligcenter Halsnæs
  Tlf: 3133 3889
  Mail: info@frivilligcenter-halsnaes.dk
   

  Læs mere

 • Katrine Rex og KOL netværksgruppe-1.jpg

  Ensomhed er en hård nød at knække
  "Den runde firkant" er et samarbejdsprojekt mellem kommunen og friviligcentret, som skal hjælpe ensomme ældre ind i frivilige fællesskaber. Hvordan fortæller Jacob Bovin fra Visitationen og Katrine Rex fra Friviligcentret om i dette intervew med Halsnæs Avis.

  Læs mere

 • FF BogU

  Børn og Unge i Halsnæs

  På Frivillig Fredag så en ny forening dagens lys: Børn og Unge i Halsnæs, som vil arbejde for positive fællesskaber for børn og unge med forskellige livsvilkår gennem en bred vifte af aktiviteter.

  Læs mere

 • Bedsteforældre handicappet barn

  ER DU BEDSTEFORÆLDER TIL ET BARN MED HANDICAP?
  Frivilligcenter Halsnæs har fået henvendelse fra et par bedsteforældre som efterlyser en gruppe, hvor de kan vende emner, der knytter sig til rollen som bedsteforældre til børn med handicap.

  Læs mere

 • Pårørende Hundested

  Invitation til at deltage i selvhjælpsgruppen "Hverdagen som pårørende i Hundested"
  Med hjælp fra Frivilligcenter Halsnæs er der startet en gruppe for pårørende til demente i Hundested.

  Læs mere

 • igangsætter frivillig

  Har du lyst til at være med til at starte nye selvhjælpsgrupper?
  Lige nu søger vi frivillige igangsættere, som har lyst til at starte nye selvhjælpsgrupper op? Læs mere her.

  Læs mere

 • strategi

  Ny strategi for frivilligcentret
  Bestyrelsen og ansatte har udarbejdet en ny strategi for Frivilligcenter Halsnæs for 2019-2021. Læs den her. Mere info og uddybning på vej.

  Læs mere

Skjoldborgparken
 
Corona-retningslinjer, støtte & rådgivning
Dette er en oversigt over lokale og landsdækkende hjælpemuligheder, som alle har adgang til under Corona-epidemien. Her kan du, der har brug for praktisk hjælp, føler dig ensom eller søger råd om sygdom, psykisk sårbarhed, jura eller økonomi, finde oplysninger om, hvor du kan finde hjælp, støtte og rådgivning - særligt under Corona-nedlukningen.
 
Frivilligcenter Halsnæs overholder naturligvis alle gældende anvisninger fra sundhedsmyndighederrne og træffer de nødvendige foranstaltninger, for at alle brugere af huset kan føle sig trygge.
 
Et lille overblik over nogle af de muligheder, du kan benytte dig af under Corona-tiden
 
Find flere tilbud over lokale initiativer som Frivilligcentrene og Selvhjælp Danmark har sat gang kan ses her:
samtaler

Anonyme og gratis tilbud
I Frivilligcentret har du mulighed for at få hjælp fra den økonomiske rådgivning, få støtte fra en frivillig bisidder eller indgå i et inviduelt samtaleforløb.

I forbindelse med Demensvenligt Nordsjælland er det også muligt at få støtte og vejledning om demens, hvis du selv er ramt eller er pårørende.

Hvis du mangler et frivilligt arbejde, så er frivilligjob.dk stedet at besøge. Her kan du mellem 1000'er af opslag finde frivillige jobs af enhver karakter indenfor en lang række af foreninger.

selvhjaelp1

Lokale selvhjælps- og netværksgrupper
Hvis du bakser med et problem kan du i Frivilligcentret mødes med andre, der står i samme situation. Klik på billedet og læs mere om de forskellige selvhjælps- og netværksgrupper.
selvhjlp banner

Den Sociale Vejviser
Vil du gerne arbejde for en sag som frivillig eller har du brug for støtte fra en af de lokale foreninger? I vores Sociale Vejviser kan du få et overblik over de lokale, frivillige initiativer.
nemtilmeld3

Frivilligjob.dk

Frivilligjob


Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Lokalebooking

lokaler2

Lokalerne har navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber, I vil drage nytte af de mange muligheder i lokalerne, og glæder os til at vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer. Læs guide til lokalebooking.