Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes
 • FP2019
   
  8 stærke kandidater til Frivilligprisen 2020
   
  Kandidaterne til årets Frivilligpris er udvalgt, og vinderen offentliggøres og fejres ved Frivillig Fredag, der afholdes d. 25. september, kl. 15-17 i Skjoldborgparken ved Frivilligcentret. 

  Læs mere

 • LogoBørnUngeHalsnaes
   
  Børn og Unge i Halsnæs søger frivillige unge til Brætspilscafé
   
  Brætspilscafeen har brug for dig, der måske er i gang med en uddannelse eller blot har overskud og lyst til at være noget for en anden ung.

  Læs mere

 • Læsehjælp
   
  Læsehjælp og sommerfest: To gode initiativer fra Børn og Unge i Halsnæs
   
  Læsehjælpen holder til i Portnerboligen på Frivilligcenter Halsnæs, og det er Laila Rømer Svendsen, universitetsuddannet tale-, læse- og hørepædagog, der til daglig varetager undervisningen.

  Læs mere

 • fors efterår2020b
   
  Efterårskataloget 2020: kurser, tilbud og aktiviteter for frivillige i Halsnæs
   
  Frivilligcentrets Kursus- og aktivitetskatalog for efteråret 2020 er online. Det er her, du finder vedkommende kurser og arrangementer for frivillige, andre ildsjæle, og ja, alle borgere i Halsnæs Kommune.

  Læs mere

 • Frivillig Fredag d. 25/9-2020 er aflyst!

  Da forsamlingsforbuddet er sænket til 50 personer for at forebygge en øget spredning af smitte med coronavirus/covid-19 har vi i Frivilligcenter Halsnæs måtte tage den svære beslutning at aflyse årets Frivillig Fredag d. 25.09.20 i Skjoldborgparken.

  Traditionen og formålet med Frivillig Fredag er en folkefest og en fejring af frivillige i Halsnæs, men da forsamlingsforbuddet er på 50, hvori ansatte, sekretariatet, de indstillede til prisen ”Årets Frivillig” indgår, er der ganske få pladser tilbage. Det er en ærgerlig situation vi står i, men vores arbejde består i høj grad af at passe på hinanden, og dette ansvar tager vi alvorligt. Vi ønsker stadig at fejre de indstillede med alle i Halsnæs. Vi har derfor valgt at live-streame prisoverrækkelsen, kun for de indstillede, som man vil kunne følge på Facebook. Datoen for dette meldes snarest ud på facebook og vores hjemmeside 

  Frivilligcenter Halsnæs er stadig åbent. Vi følger situationen nøje og tager de forholdsregler, der bliver anbefalet fra myndighedernes side.

   

  Læs mere

 • Skjoldborgparken
   
  PTSD-netværksgruppe i Frivilligcentret
  Frivilligcentrets netværksgruppe for PTSD-ramte har nu plads til nye medlemmer. Gruppen mødes hver anden mandag eftermiddag - og har også gjort det under Corona-nedlukningen, selvfølgelig under betryggende forhold.

  Læs mere

 • Robert.jpeg

  Mænd har også brug for at tale med hinanden
  "Kom Videre Mand" er et nyt tilbud i Halsnæs, hvor mænd gennem mand-til-mand snakke hjælper hinanden videre med livets udfordringer. Frivillig Robert Albert Munnecke og koordinator Katrine Morsø Rex fortæller om projektet i Halsnæs Avis.

  Læs mere

 • 6194c0bf e720 4b9d baf5 dd2d1839a319
  Frivilligcenter Halsnæs delvist genåbnet efter corona-lukningen - med ny on line-chat

  Du kan bruge vores nye chat til at stille et hurtigt spørgsmål til en medarbejder i sekretariatet. Og du er velkommen til at skrive, selv om du ikke har et specifikt spørgsmål eller ikke her og nu kan sige helt præcist, hvad du har behov for.

  Læs mere

 • Katrine Rex og KOL netværksgruppe-1.jpg

  Ensomhed er en hård nød at knække
  "Den runde firkant" er et samarbejdsprojekt mellem kommunen og friviligcentret, som skal hjælpe ensomme ældre ind i frivilige fællesskaber. Hvordan fortæller Jacob Bovin fra Visitationen og Katrine Rex fra Friviligcentret om i dette intervew med Halsnæs Avis.

  Læs mere

 • aktkatalogeft2019

  Så er efterårets katalog på gaden
  Frem til jul har vi flere forskellige arrangementer og kurser i kalenderen - få overblikket her.

  Læs mere

Skjoldborgparken
 
Opdaterede Corona-retningslinjer
 
Frivilligcenter Halsnæs overholder naturligvis alle gældende anvisninger fra sundhedsmyndighederrne og træffer de nødvendige foranstaltninger, for at alle brugere af huset kan føle sig trygge.  
 
samtaler

Anonyme og gratis tilbud
I Frivilligcentret har du mulighed for at få hjælp fra den økonomiske rådgivning, få støtte fra en frivillig bisidder eller indgå i et inviduelt samtaleforløb.

I forbindelse med Demensvenligt Nordsjælland er det også muligt at få støtte og vejledning om demens, hvis du selv er ramt eller er pårørende.

Hvis du mangler et frivilligt arbejde, så er frivilligjob.dk stedet at besøge. Her kan du mellem 1000'er af opslag finde frivillige jobs af enhver karakter indenfor en lang række af foreninger.

selvhjaelp1

Lokale selvhjælps- og netværksgrupper
Hvis du bakser med et problem kan du i Frivilligcentret mødes med andre, der står i samme situation. Klik på billedet og læs mere om de forskellige selvhjælps- og netværksgrupper.
selvhjlp banner

Den Sociale Vejviser
Vil du gerne arbejde for en sag som frivillig eller har du brug for støtte fra en af de lokale foreninger? I vores Sociale Vejviser kan du få et overblik over de lokale, frivillige initiativer.
nemtilmeld3

Frivilligjob.dk

Frivilligjob


Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Lokalebooking

lokaler2

Lokalerne har navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber, I vil drage nytte af de mange muligheder i lokalerne, og glæder os til at vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer. Læs guide til lokalebooking.