Mailikon32  facebook

Grundkursus i Fundraising forår 2018

På dette kursus får du en grundig indføring i fundraising. Du får indsigt i en række fonde, puljer og andre støttemuligheder. Du bliver klogere på de strategiske overvejelser I skal gøre jer, når I søger midler som forening/frivilliggruppe. Du arbejder også med den gode ansøgning og får ny inspiration og værktøjer, du kan bruge, når du skal tilrettelægge en god proces for dit arbejde med fundraising.

Fundraising er en udbredt aktivitet i foreningslivet, og i dag er indtægter fra fundraising en betydelig del af driftsgrundlaget i næsten alle landets foreninger/frivilliggrupper. Hvad enten du skal skrive korte eller lange ansøgninger, vil kurset være relevant for dig.

Underviser: Lea Schønberg, leder af Frivilligcenter Halsnæs
Hvem kan deltage? Kurset er for dig, der er frivillig eller ansat i en mindre eller mellemstor forening/frivilliggruppe eller -organisation. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på kurset, og du kan både deltage hvis du ikke før har stiftet bekendtskab med fundraising, eller hvis du har en smule erfaring og fx allerede har udarbejdet enkelte ansøgninger til puljer eller fonde.

Tid: Torsdag d. 3. maj kl.16.30-19.30
Sted: Frivilligcentret · Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk
Tilmelding: 26. april til lone@frivilligcenter-halsnaes.dk

grundlaggende fundraising