Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes

Frivillig måned

DEN 2. 3. 7. 14. 17. 21. + 29. SEPTEMBER

’FACE-TO-FACE’-møder med medlemmerne

FRIVILLIG MÅNED
Udover Frivillig Fredag har sekretariat og bestyrelsen valgt at arrangere en hel Frivillig Måned, hvor alle medlemmer bliver inviteret til at mødes i mindre grupper (max 25) til en direkte snak med bestyrelse og medarbejdere. Dels for at lære hinanden bedre at kende og dels for at høre status efter Coronakrisen, og om der er nye udfordringer eller gode ideer til hvordan Frivilligcenter Halsnæs kan hjælpe og understøtte medlemmernes frivillige arbejde.

Det festlige højdepunkt i frivilligmåneden er stadig Frivillig Fredag, der afholdes den 25. september, kl 15-17, hvor Frivilligprisen uddeles, og vi hygger os med hinanden.

FORPLEJNING
Det skal være sagligt og fagligt og ikke mindst hyggeligt, derfor sørger Frivillig- centret for at der er noget godt af spise og drikke - hvad det bliver afhænger af mødetidspunktet.

PRAKTISK
Alle medlemmer vil løbet af juli-måned få en invitation med link til konkrete datoer og klokkeslæt, hvor man kan tilmelde sig på. Tidpunkterne kan vælges efter først-til-mølle-princippet i NemTilmeld.

Der vil naturligvis være en tilmeldingsfrist, der skal overholdes, men vi beder om, at man melder hurtigst muligt tilbage via linket, og fortæller om man kan komme eller ej, så sekretariatet kan få pudslespillet til at gå op.

STED
Samtalerne vil foregå i Frivilligcenter Halsnæs, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk.
team