Mailikon32  facebook

9. maj Demensdag i Halsnæs

Et liv med demens - et arrangement i den nationale demensuge

Se program for både Demensdag d. 9. maj og Demensugen fra d. 6.-9. maj nederst.

Torsdag d. 9. maj kl. 13-17

Den 9. maj sætter vi fokus på de forskellige aspekter af demens. Fra viden om sygdommens kendetegn og konsekvenser, over de pårørendes rolle og udfordringer, til hvordan vi som lokalsamfund på tværs af roller og sektorer sammen kan arbejde for at blive mere demensvenlige.

”Et liv med demens” bliver til i et samarbejde mellem Halsnæs kommune, Røde Kors Halsnæs, Folkebevægelsen for et demensvenlig Danmark, Gjethuset og Frivilligcenter Halsnæs. Arrangementet er en del af Demensvenligt Nordsjælland.

PROGRAM
Kl. 13:00-13.30 Velkommen og introduktion til dagen v. borgmester Steffen Jensen og Frivilligcenter leder Lea Gry von Cotta-Schønberg
Kl. 13.30-15.00 Aster Schepel, læge, fortæller om, hvad der sker, når man bliver ramt af demens – både for den der bliver ramt og for familien.
Kl. 15.00-15.30 Tal med oplægsholderne og besøg standende hvor du kan høre om bl.a. frivillige aktiviteter for demensramte og pårørende.
Kl. 15.30-16.15 Jørgen Conradsen fortæller om sin bog ”Afmagt”, som handler om at være pårørende til en demensramt.
Kl. 16.15-17 Tal med oplægsholderne og besøg standende hvor du kan høre om bl.a. frivillige aktiviteter for demensramte og pårørende. demensvenligt logo lille
Kl. 17.00 Arrangementet slutter – tak for idag

Undervejs vil der bliver serveret lidt at spise og drikke.

Der er ingen tilmelding og arrangementet er åbent for alle interesserede.

Se en oversigt over frivillige tilbud til demensramte og pårørende her.Demensarrangement 9.maj 2019
smil demens
smil demens1