Mailikon32  facebook

Temaaften: Demens & frivilligheden

demens dameTorsdag d. 7. februar kl. 16.30-19.00

Når demens rykker ind i et liv og en familie, har det store konsekvenser for alle – både den person, som er ramt af sygdommen, men i lige så høj grad de pårørende. Denne aften, som vi arrangerer i samarbejde med Røde Kors og Halsnæs kommune, sætter vi fokus på konsekvenserne af en demensdiagnose og undersøger, hvordan frivillige kan spille en positiv rolle i de ramtes hverdag.

Program:
Kl. 16.30-18.00: Therese Sommer, demenskonsulent i Halsnæs Kommune, fortæller om demens generelt og ’uddanner’ os i, hvordan vi tackler demens i hverdagen og som evt. frivillige.
Kl. 18.00-18.30: Lokale foreninger og grupper fortæller om deres arbejde med demensramte og deres pårørende, imens vi får en bid mad.
18.30-19.00: At være frivillig på demensområdet - hvad kræver det og hvornår giver det mening? Hør mere om muligheden for at blive frivillig i Røde Kors og Ældre Sagen. 

Arrangementet er åbent, men er især relevant for dem, som er nysgerrige på, hvordan man som frivillig kan bidrage. Det er dog ikke et krav, at du efterfølgende melder dig som frivillig.

Tilmelding via NEMTilmeld senest d. 6. februar kl. 15.
demensvenligt logo lille
Sted: Frivilligcenter Halsnæs, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk