Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes

Facebook for frivillige

KURSUSUnknown

ONSDAG DEN 28. OKTOBER KL. 16.00-19.30

Kurset er et grundkursus i Facebook for frivillige. Facebook er en nem måde at kommunikere internt i jeres grupper, men det er også en god vej til at nå ud til nye medlemmer/brugere eller dem, som bare ønsker at følge med i jeres arbejde fra sidelinjen.

På kurset undersøger vi, hvordan I bedst bruger det sociale medie mere aktivt i hverdagen, og hvilke funktioner der er de mest relevante for frivillige foreninger og grupper. Herunder indeholder kurset en række konkrete øvelser, tips og tricks til at få brugt de sociale medier, ud fra den tid og det behov I har i hverdagen.

UNDERVISER
Julia Jakobsen har mange års erfaring som frivillig og ansat projektleder, og har løbende gennem sit arbejdsliv arbejdet med strategiske kommunikationsopgaver, markedsføring og sociale medier.

HVEM KAN DELTAGE?
Kurset retter sig mod frivillige eller dig, som har lyst til at blive frivillig i en forening eller grupper. Vi opfordrer deltagerne til at medbringe egen computer. Vi har få computere der kan udlånes, hvis man ikke selv har mulighed for at medbringe en. Maks. antal deltagere: 8

Først-til-mølle-princippet gælder for både deltagelse og lån af computere.

STED
Frivilligcenter Halsnæs, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk i mødelokalet i stueetagen

TILMELDING
Senest den 27. oktober 2020 via NemTilmeld