Mailikon32  facebook
STORTlogoHalsnaes

Julearrangement for medlemmer

JULEARRANGEMENT

ONSDAG DEN 18. NOVEMBER KL. 15-20
 

julMange traditioner er gode. Dem bryder vi ikke, men vi må i år ændre lidt på formen. 

Derfor byder vi igen i år på dejlig julestemning, hvor vi kan hygge og bygge nye relationer og pleje de gamle, mens vi propper os med æbleskiver og andet julegodt og lytter til livemusik fra lokalt band. Hvem det bliver, er en overraskelse.

Der serveres lidt aftensmad til jer, der har lyst til at blive til arrangementet slutter kl. 20.

Spændende indslag under julearrangementet: SAMTALESALON om frivillige relationer

I år har vi valgt at tilføje et fagligt indslag til årets julearrangement.

Indslaget er et spændende oplæg til en ny måde at føre samtaler på. Der er fokus på fælles refleksion og dialog, så man får tid til at fordybe sig og tale om værdierne bag ens frivillige engagement. Metoden kaldes ”samtalesalon”.

I samtalesalonen er der netop tid og rum til at vende vedkommende emner og tale sammen om det, vi oplever og føler i forhold til det. Vi skal hverken være enige eller komme frem til en fælles konklusion. Og som deltagerne bliver vi udfordret på forståelsen af, hvad det vil sige at være frivillig og klogere på, hvordan vi tænker om noget, vi har til fælles.

STED

Af hensyn til Corona-situationen og de hensyn, der skal tages, bliver julearrangementet flyttet til et andet sted end Skjoldborg, hvor der er bedre plads.

Stedet har vi ikke fundet endnu, men du kan holde dig orienteret via opslag på Frivilligcenterets hjemmeside, nyhedsbrev og på facebook.com/frivilligcenterhalsnaes.

TILMELDING
Senest 17. november 2020 via NemTilmeld.
 
Evt. spørgsmål til Laila på mail: laila@frivilligcenter-halsnaes.dk eller tlf: 3133 3889.