Mailikon32  facebook

Bliv frivillig igangsætter

Frivilligcenter Halsnæs søger i øjeblikket frivillige igangsættere til selvhjælpsgrupper. Se mere her.

Igangsætterens rolle i forhold til selvhjælpsgruppen er at være fødselshjælper, dvs. at hjælpe gruppen i gang til den er klar til at blive selvkørende.


Som igangsætter skal du ikke have en bestemt uddannelse eller erhvervsmæssig baggrund, men du skal være i besiddelse af følgende menneskelige egenskaber:
  • Du skal kunne sætte dig i andres sted.
  • Du skal kunne understøtte andres ressourcer.
  • Du skal kunne sætte dig selv til side.
  • Du skal være psykisk robust.
  • Du skal være nærværende.
Igangsætteren starter gruppen op og er med i gruppen ca. 10 gange. Det er igangsætterens rolle at være tovholder på gruppen, tage imod afbud, booke lokale, aftale kommende møder med gruppen og lave kaffe. Derudover har igangsætteren en vigtig rolle i forhold til at lave en struktur på møderne og sikre at alle kommer til orde.

Igangsætteren trækker sig gradvist ud af gruppen, så gruppen får støtte af igangsætteren til at blive selvkørende. Her hjælper igangsætteren gruppen med at udvælge en tovholder mellem deltagerne, denne funktion kan evt. gå på skift eller 2 deltagere kan dele opgaven. Igangsætteren er med hver anden gang i slutningen af perioden, så gruppen kan evaluere egne møder og søge støtte til at blive selvkørende.
Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->