Mailikon32  facebook

Unge forældre

I 2015 arbejdede Frivilligcenter Halsnæs med opstart af en netværksgruppe for unge forældre. Formålet med netværksgruppen er at tilbyde unge mødre og fædre et fællesskab, som potentielt kan være fremmende for deres trivsel både som forældre og i samspillet mellem mor og far men også i forhold til eksempelvis tilknytning til uddannelse og arbejdsmarkedet. Ved at indgå i et fællesskab med ligesindede skaber man et rum, hvor de unge kan opdage, at de ikke står alene med deres problemer, og hvor de sammen kan arbejde med at styrke egen selvforståelse og handlekraft.

Projektperioden blev afsluttet i foråret 2016, men 3 frivillige arbejder nu videre med gruppen. Hvis du vil høre mere kan du kontakte Katrine Yde på tlf.: 31531830 eller mail: katrine@frivilligcenter-halsnaes.dk.

Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->