Mailikon32  facebook

Projekt udvikling

Udover arbejdet med at støtte, udvikle og synliggøre frivilligheden lokalt, arbejder vi løbende med forskellige projekter, og har god erfaring med at samarbejde om projektprocessen med bl.a. Halsnæs Kommune og det lokale foreningsliv. Vi griber løbende de muligheder der tilbyder sig i forhold til udvikling af nye initiativer, men har et særligt fokus på projekter der lægger sig op ad frivilligcenterets strategi i forhold til bl.a. metode og målgruppe.

Vores ønske er, at frivilligcenteret skal være en ”vugge for projekter” i Halsnæs Kommune, hvor vi udvikler, afprøver og tilpasser forskellige indsatser, men at projekterne forankres i selvstændige organiseringer eller i eksisterende foreninger/grupper og i et tæt samarbejde med disse.

Frivilligcenterets økonomi er baseret på en grundfinansieringsstruktur fra hhv. Socialministeriet og Halsnæs Kommune. Denne økonomi skal honorere ansatte, lokaler, drift, aktiviteter, fundraising og projektudvikling samt medlemsservice. I grundfinansieringer er ikke økonomisk råderum til at finansiere de enkelte projektforløb, og vi fundraiser derfor løbende projektbevillinger fra statslige- og kommunale puljer samt private fonde.       

På disse sider kan du løse mere om hvad der rører sig i øjeblikket og hvilke projekter vi har arbejdet med tidligere. Hvis du skulle have en god projektide, hører vi meget gerne fra dig.  


Klik videre på et af linksene herunder, for at læse mere om vores tidligere og nuværende projekter:
Frivillig økonomisk hjælp
Mentorordning for unge
Smart recovery
Spisevenner
Synlighed
Unge forældre
Vågetjenesten
Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->