Mailikon32  facebook

Mentorordning for unge

I 2015 startede Frivilligcenter Halsnæs arbejdet med en mentorordning for børn og unge i Halsnæs Kommune, hvor omdrejningspunktet er barnet/den unges tilknytning til fritidsaktiviteter i kommunen. I foråret 2016 blev mentorordningen til foreningen BROEN Halsnæs, som er en lokalafdeling af den landsdækkende organisation BROEN Danmark, hvis hovedformår er at hjælpe børn og unge til et aktiv fritidsliv. Du kan læse mere om hovedorganisationen BROEN Danmark her (indsæt link: http://broen-danmark.dk) .

Af strategiske årsager blev det i slutningen af 2016 besluttet, at BROEN Halsnæs ikke længere arbejder med mentorforløb, men fokuserer foreningens arbejde på, at give en økonomisk håndsrækning til familier som har svært ved at finde plads til børnenes fritidsaktiviteter i budgettet. Det kan være økonomisk hjælp til betaling af eksempelvis kontingent eller udstyr.

Støt BROEN Halsnæs

BROENs indsats er afhængig af midler fra både offentlig og privat side. Vi søger hele tiden midler gennem lokale puljer og fonde. Desuden hjælper BROEN Danmark med fundraising.
Du kan også hjælpe os med at hjælpe lokale børn og unge, ved for eksempel:
  • Støttemedlemskab – privat eller virksomhed
  • Sponsorat – engangsdonation eller længere aftale
  • Frivillig – til hjælp med kørsel, indkøb, fundraising, m.m.
  • Fortælle om BROEN i dit netværk

Kontakt

BROEN Halsnæs

Mail: info@broen-halsnaes.dk
Telefon: 28 92 03 06

Du kan læse mere om BROEN Halsnær her (indsæt link: http://broen-danmark.dk/halsnaes/)

Foreningsoplysninger:

CVR: 37529311
Kontooplysninger:
• Reg.nr.: 2580
• Kontonummer: 4389749228

Vi søger løbende nye frivillige, så hvis du har lyst til at være en del af BROEN Halsnæs, er du meget velkommen til at kontakte os på ovenstående mail eller telefonnummer.

Halsnæs logo

 

 

Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->