Mailikon32  facebook

Frivillig økonomisk rådgivning

Den Frivillige Økonomiske Rådgivning er et gratis, uvildigt og fortroligt tilbud til alle borgere i Halsnæs Kommune om kvalificeret hjælp til stort set alle økonomiske problemstillinger. I den økonomiske rådgivning er tilknyttet kompetente frivillige, der alle har erfaring med at håndtere økonomiske problemstillinger.

Ved første møde er det vigtigt, at du medbringer dit NemID og relevante papirer (fx skat, løn, pension, bank, gæld, fogedskrivelser, rykkere, retslige papirer), så vi hurtigt kan komme i gang. Sammen tilrettelægger vi det videre forløb. Herunder kontakt til myndigheder og bank.

Kontakt og åbningstider

Du kan ringe eller skrive til Katrine Yde på tlf.: 31531830 eller mail: katrine@frivilligcenter-halsnaes.dk, hvis du ønsker at bestille en tid hos den økonomiske rådgivning.

Rådgivningen har åben tirsdag kl. 13-15 og onsdag kl. 17-19 i frivilligcenterets lokaler på Skjoldborg, Valseværksstræde 5A, 3300 Frederiksværk. Du har også mulighed for at mødes med rådgiverne på eksempelvis bibliotekerne.

Vi søger løbende nye frivillige rådgivere, så hvis du har lyst til at være en del af den Frivillige Økonomiske Rådgivning, hører vi meget gerne fra dig.


Rådgivningen er finansieret af TRYG Fonden

tryg fonden logo

 

 

Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->