Mailikon32  facebook

Ris & Ros

feedback2
Her vil I kunne læse, hvad vores brugere siger om os:

Mail fra Grete Lietzen Nielsen som underviser på Lær at tackle Angst og depression.
"Jeg syntes I skal vide, at nogle af Dem jeg har talt med, som har været med til vores Netværksmøder er meget glade for at komme hos Jer."

"En sagde efter vores møde hos Jer: Hvor er der dejligt at komme i det hus – man kan mærke varmen og føler sig som en kærkommen gæst."
"En anden sagde: Her er så dejligt roligt, når man går ind ad døren. Slet ikke som jeg havde forestillet mig. Jeg kommer meget gerne igen."

--

Kære Lea,

Tusinde tak for jeres fantastiske arrangement omkring Psykisk Sårbarhed - på alle måder en succes.

Og specielt tak til jeres personale og frivillige, som med entusiasme og engagement får alt til at klappe. Man føler sig meget velkommen og i behageligt selskab, når man kommer ned hos jer - selv i en stresset situation som igår, hvor mange mennesker og trange lokaler var en udfordring.

I er for seje ;-)

Med venlig hilsen,
Morten Lorenzen,
Spidskandidat til Byrådet i Halsnæs Kommune & Regionsråds kandidat, Region Hovedstaden.


Indsæt flere "roser"
Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->