Mailikon32  facebook

Medlem

Medlemsforeninger/Grupper

Anonyme Alkoholikere

Fællesskab af mænd og kvinder der har et ønske om at holde op med at drikke.

Arresødal hospice, frivillige

Frivillige for Arresødal Hospice der gør en forskel for patienter og pårørende.

Arresødal hospice, støtteforening

Støtteforening for Arresødal Hospice

Astma-Allergi Nordsjælland

Vi er en patientforening som favner hele Nordsjælland. Allerød, Furesø, Egedal, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Rudersdal, Fredensborg, Hørsholm og Gribskov kommune.

Bisiddergruppen Nordsjælland

Hjælp og støtte til samtaler ved sagsbeha

BROEN Halsnæs

BROEN samarbejder med kommune, foreninger og klubber i lokalområdet. Vi hjælper med kontingent, udstyr og evt. transport, så børn og unge får mulighed for at være aktive i et lokalt fritidstilbud.

Dansk-Serbisk Organisation

Dansk Serbisk Organisation er nonprofit og køre på frivillige, der har engagerede sig i arbejdet med at fremme serbisk/dansk kultur i vores samfund.

Danske Handicap Forbund - Halsnæs - Frederikssund

Forbundet arbejder for at mennesker med fysiske handicap får samme muligheder som ikke-handicappede.

Danske handicaporganisationer DH

DH arbejder for det fuldt inkluderende samfund, hvor personer med handicap har ret til fuld og lige deltagelse i samfundslivet.

Familienetværket - Røde Kors Halsnæs

Flere og flere familier har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Familienetværket er familier og frivillige der planlægger sammen om fællesspisning, weekendture og sociale arrangementer, som giver både børn og voksne et pusterum i hverdagen og deltagelse i et socialt fællesskab.

Forældregruppen for svagtlæsende/ordblinde børn

Så er vi på igen
Denne gang skal vores børn med og møde Emma på 21 år der er ordblind, hun vil tage en snak/fortælle vores børn, hvordan hun har klaret sin skole gang og samtidig har håndteret sin ordblindhed.

Frederiksværk Krisecenter

Opholdssted for kvinder der har været, eller er udsat for psykisk eller fysisk vold eller trusler om vold.

Frikirken Salem

Det sociale arbejde indgår i Frikirken Salem på flere forskellige områder. Kirkens motto er Plads til Gud og mennesker. I centrum står fællesskabet ved gudstjenesterne og den efterfølgende kirkekaffe. Gudstjeneste hver søndag 10:30

Frivillige Økonomisk Rådgivning

Frivillige der hjælper med økonomisk rådgivning.

Frivilligt Mentorkorps

Frivillige mentorer er personer, der har tid og overskud til at hjælpe en udsat ung på vej i livet med uddannelse og arbejde.

Gigtforeningen Halsnæs

Foreningen for alle med ondt i led, ryg og muskler.

Gæstfrie i Halsnæs

Gæstfrie i Halsnæs Gæstfrie i Halsnæs arbejder for større gæstfrihed, medmenneskelighed og åbenhed, også - og ikke mindst over for flygtninge.

Halsnæs Kolde Forening

Halsnæs KOLde forening er en gruppe af KOL berørte medlemmer og pårørende til KOL patienter, som samles hver tirsdag i lige uger og deler livserfaringer og evt. nyheder vedr. medicin, behandlingsformer og information om sygdommen KOL

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen

Homestart

HOME-START er en organisation, hvor frivillige tilbyder støtte, venskab og praktisk hjælp til familier med børn under skolealderen.

Integrationscafé - Røde Kors i Halsnæs

Formålet med Røde Kors’ integrationsnetværk i Halsnæs er at hjælpe de nye medborgere med at falde godt til, først og fremmest ved at lære danskerne at kende.

Karl-e

karl-e er en 300 m2 brugerdrevet kulturel 'legeplads', hvor alle kan være med til at skabe begivenheder og aktiviteter. I uformelle og hyggelige lokaler midt i Frederiksværks gågade, hvor alle er velkomne til at bruge stedet og søsætte egne aktiviteter uanset alder, køn, baggrund og interess

Kirkens Genbrug

Vi er genbo til hvor Netto lå, og har gode parkeringsforhold. Butikken har et bredt sortiment af dametøj, herretøj og børnetøj, derudover har vi glas, porcelæn, køkkengrej, lidt møbler, bøger, pynteting og nips. Alt sammen til rene genbrugspriser. Vi er ikke så stor en butik, men lys

Klub2000

Klub2000 er den faglige fællesklub i Danfoss Power Solution ApS. Klub2000 består af produktionsmedarbejdere, organiseret i enten Dansk Metal, 3F eller El-Forbundet.

Kræftens Bekæmpelse Halsnæs

Forening der rådgiver og støtter alle der er berørt af kræft.

Lektiecafé Frederiksværk Bibliotek

Lektiehjælpen er for alle, børn som voksne, der har behov for at få lidt ekstra hjælp med lektierne.

Natteravnene

Natteravnenes formål er at skabe lokal tryghed og livsglæde - især blandt børn og unge i det offentlige rum.

Netværksgruppe for unge psykisk sårbare (T.U.N.)

Netværksgruppe for unge psykisk sårbare.

Nørklerne - Røde Kors i Halsnæs

I Røde Kors mødes frivillige i mindre grupper med regelmæssige mellemrum og syr og strikker/hækler børnetøj, som sendes ud til nødlidende børn overalt i verden.

Osteoporoseforeningen Afdeling Nordsjælland

Osteoporoseforeningen Afdeling Nordsjælland.

Paraplyens Venner

Paraplyens Venner - En forening for dig der vil støtte udvikling af Paraplyens aktiviteter Støtteforeningen blev dannet den 7. maj 2014. Ved årsskiftet 2015/2016 har vi omkring 150 medlemmer. De mange ønsker til nye aktiviteter og forbedringer i Paraplyen ligger imidlertid uden for husets ø

Anonyme & gratis tilbud

samtaler

Personlig støtte og vejledning
I Frivilligcentret har du mulighed for at få hjælp fra den økonomiske rådgivning, få støtte fra en frivillig bisidder eller indgå i et inviduelt samtaleforløb.