Mailikon32  facebook

Fundraising

Hjælp til at søge midler

Har I svært ved at få økonomien til at slå til eller finansiere nye initiativer?

For de fleste foreninger er det en konstant kamp at få økonomien til at slå til - eller at opnå finansiering til nye tiltag. Der er mange måder at skaffe midler ud over medlemskontingenterne. Nogle afholder loppemarkeder, bankospil, sponsorløb eller andre arrangementer, mens andre sælger lodsedler, kalendere eller andre småartikler. Endnu andre har sponsoraftaler med virksomheder eller får tilskud fra kommunale og statslige puljer eller private fonde.

Det er vigtigt at tænke bredt, når I overvejer, hvordan I vil finansiere jeres organisation, projekter og aktiviteter – og at sprede jeres indtægtskilder på flere for at mindske sårbarheden.

Vi tilbyder at være jeres sparringspartner gennem hele fundraisingprocessen - uanset om det handler om små arrangementer eller større projekter. Vi kan træde ind i jeres projekt lige netop dér, hvor der er behov for en hjælpende hånd, og vi kan være med til at forbedre jeres muligheder for støtte og tilskud.

Et møde eller konsulentforløb kan fx handle om:

  • Kortlægning af forskellige måder at tjene penge
  • Kortlægning af støttemuligheder og vigtige ansøgningsfrister
  • Sparring til idé- eller projektudvikling og projektplanlægning
  • Identificering af samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af projektbeskrivelse og ansøgningsskemaer samt budget- og finansieringsplan
  • Evaluering, forankring og formidling af projektets resultater
Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->