Mailikon32  facebook

Bliv frivillig

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk.
Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.

Book en frivilligsamtale med os via formularen her på siden, eller kontakt os på mail eller telefon.

I fanen frivilligjob.dk finder du aktuelle frivillige job - og under inspiration kan du læse om det at være frivillig i forskellige foreninger.

Bliv frivillig eller søg støtte og rådgivning!
Hos Frivilligcenter Halsnæs er vi optaget af mennesker. Vi ønsker at hjælpe mennesker, der gerne vil hjælpe hinanden. I vores optik er det det frivillig socialt arbejde handler om - at tage stilling til, hvordan vi ønsker at hjælpe hinanden i lokalområdet. Der er mange måder at være frivillig på, og det handler om at finde det, man kan og vil.


Vi arbejder for at gøre det lettere at blive frivillig og lettere at finde støtte og rådgivning i de mange foreninger og tilbud i lokalområdet.

Bliv frivillig
Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk.

Klik på Bliv frivillig for mere info og inspiration.

Støtte og rådgivning
Hvis du søger støtte og rådgivning, så er der en bred vifte af frivillige sociale tilbud i vores kommune, som henvender sig til mennesker med forskellige behov og problemstillinger.

Klik på Find forening for mere info og for at søge i vores oversigt over frivillige sociale tilbud.
Lokalebooking
LOKALEBOOKING

Lokalerne har fået navne som afspejler naturområderne i kommunen. Vi håber I vil drage nytte af de mange nye muligheder i lokalerne, og glæder os til vise dem frem. Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Mangler du??
Foreninger og grupper

Find medlemsforeninger og grupper Klik på billedet for flere informationer.

Læs mere ->

Frivillig job
Frivillig job

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Der er en stor rækkevidde af frivillige jobs, og du kan finde et job i din kommune
Klik på billedet for at søge.

Læs mere ->

Social Vejviser
SOCIAL VEJVISER

Guiden henvender sig til borgere, som søger hjælp og støtte fra foreningerne samt pårørende, foreninger eller kommunens ansatte, sagsbehandlere og andre fagfolk, som kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.

Læs mere ->

RIS & ROS
RIS & ROS

Nu kan du komme med ris og ros til Frivilligcentreret Halsnæs. Send det på mail lea@frivilligcenter-halsnaes.dk eller ring på telefon 6133 2407
Klik på billedet for at læse alle vores Ris & Ros.

Læs mere ->